Centertält

3 700,00 kr
Inkl. moms

Ca 3,5 m i diameter

Kvantitet
Beställningsvara ca 2-3 veckor

Detaljer:

- Storlek: ca. 3,50 m diameter

- Central höjd: ca. 2,20 m

Tältet består av en tälduk inklusive en delbar mittstolpe av metall och 12 små tältspikar.

- Tyg: 350 g / m2 (s / kvm) impregnerat mot vatten, mögel och röta

- Naturfärgad

Vikt: ca. 13 kg

Tältet levereras helt i två paket.

Måtten är alla ungefärliga och kan variera. Tälten är gjorda för hand, vilket gör att de ser så äkta ut som möjligt, men medför också variationer. Bomull är ett naturligt ämne som beter sig annorlunda under olika yttre förhållanden, dvs. Som ett resultat kanske de medföljande stolparna inte omedelbart passar in i avsedda hål.

Passning för öppningen; det kan vara nödvändigt att förkorta stolparna lite. Försök inte sträcka tältets duk med kraft. Detta ökar risken för att den slits eller att sömmarna delas.

Viktig information för montering, hantering och skötsel av våra historiska tält

Genom att läsa följande råd kommer ditt tält att hålla längre.

Att bygga upp tältet är enkelt att göra, snabbt och stressfritt med hjälp av loopsystemet. Det är möjligt att anpassa stolparna efter dina behov. Var noga med att takets hörn är ansluten till pinnen med repet och att pinnen är i linje med hörnet eller öglan. Sträck inte repen för mycket.

Naturliga material som bomull eller trä behöver utrymme för expansion eller sammandragning beroende på luftfuktighet. Så du kan undvika att takets stolpar expanderar och att vattnet eventuellt tränger in. Vi föreslår att du släpper repen på kvällen eftersom luftfuktigheten ökar på natten så att ett alltför stort tryck väger tungt på ditt tält. Släpp även på repen om det regnar.

Börja bygga upp sidoväggen med tältets öppningssida. Väggarna ska inte vidröra marken (förutom tält som innehåller ett underlag) för att skydda tältet mot fukt och mögel.

Vi rekommenderar att du torkar tältet ordentligt efter användning. Tältduk ska aldrig förpackas i plastsäckar eller liknande. 

Använd inte kemiska eller andra rengöringsmedel till ditt tält. Torkad smuts bör avlägsnas med en stel borste. Om du inte behöver ditt tält under en längre period bör du separera alla delar och packa dem separat. Se till att alla delar är torra och förvaras torrt.

Frakt Hem till dörr ingår. Tältet skickas direkt till dig från Tyskland och du har ansvaret att kontrollera alla delar efter du mottagit det.

Extra fraktavgift kan tillkomma efter lagd order tex om du inte bor inom Schenkers leveransområde.

Avhämtning av tält är möjlig efter överenskommelse.

Tält
BM1260