Klänning Aura

2 499,00 kr
Inkl. moms

Adelsklänning

Färg
Storlek
Kvantitet
Sista produkten i lager

 

Säkra betalningar

 

Frakt från 59 SEK

 

Ångerrätt 14 dagar

Vi presenterar den utsökta Aura Lordly Dress, en fängslande medeltida klänning designad för att pryda alla adelskvinnors garderob.Denna förtrollande klänning visar upp en elegant och mångsidig design, vilket gör den till ett perfekt val för en mängd olika medeltida evenemang och tillfällen.

Tillverkad med noggrann uppmärksamhet på detaljer, kombinerar Aura Lordly Dress fyra premiumtyger för att skapa en fantastisk ensemble. Det lyxiga sammetstyget ger en touch av överflöd, medan den invecklade bomullen med damastmönster utstrålar sofistikering. Delikat bomullsspetsaccenter förstärker klänningen med en touch av femininitet, medan fuskpälskanten ger en kunglig stil.

Fördjupa dig i tjusningen av den medeltida eran när du tar på dig denna exceptionella klänning. Aura Lordly Dress är noggrant skräddarsydd för att säkerställa en bekväm och smickrande passform, så att du kan förkroppsliga medeltida adelskvinnors grace och elegans. Oavsett om du deltar i en historisk reenactment, en temafest eller en medeltida mässa, kommer den här klänningen säkerligen att vända huvudena och lämna ett bestående intryck. Omfamna andan av medeltida mode och gör ett uttalande med Aura Lordly Dress. Dess blandning av utsökta tyger och tidlös design tar dig till en svunnen tid av majestät och romantik. Släpp loss din inre medeltida förtrollare och fängsla alla som ser din kungliga närvaro.

Material: Bomull, Polyester

Handtvättas.

RB5130
1 Produkter

Du kanske också gillar